KAST

Voor de rouwe uitstraling van het HAKA gebouw in Rotterdam zocht ik een object om dit gevoel te complimenteren.

Ontworpen voor Object

Elk stuk heb ik zelf met de hand gemaakt en heeft een unieke uitstraling die perfect past bij een stoer interieur of winkelinrichting. De houten vakken bieden niet alleen functionele opbergruimte, maar creëren ook een opvallende en elegante presentatie voor jouw meest dierbare objecten. ⁠

Heb je interesse in deze kasten of maatwerk? stuur een mail voor de mogelijkheden. ⁠

contact

Ik had nog nooit gelast maar ben hier gewoon aan de slag gegaan. Met behoorlijk wat "trial and error" ben ik tot een mooi resultaat gekomen.

Over dit project:

Uitgangspunt:

Displays voor de presentatie tijdens object Rotterdam 23 die op zich zelf kunnen staan.

in zamenwerking met:

Ignore Amsterdam - Julien van Hassel

De zwevende zitting en lange profielvormige achterpoten maken deze stoel prachtig in elk detail. Een strak minimalistisch ontwerp dat door de gestoffeerde zitting en rugleuning zeer comfortabel zit.  

 

Samenwerking met Ignore

 

De shift wordt op maat gemaakt in Nederland en is zelf, helemaal naar wens, samen te stellen. De stoel is zowel met als zonder armleuning te bestellen en is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Zo is er de keuze uit de stoffen van Facet, Kvadrat en Vescom. Het frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.

 

Dit ontwerp heeft zijn oorsprong in de zoektocht naar een toegankelijke ontwerp, waarbij het doel was om verder te gaan dan de traditionele ronde of vierkante profielen. Het vormde een uitdaging om een frisse en onconventionele esthetiek te creëren, zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid en comfort.

Mijn werk:

- Ontwerp
- Presentatie tekeningen
- Maatvoering
- Detaillering

lancering:

Object Rotterdam 2023

Foto's:

Floris Zuidema