LEAFIES

voor wie je lief is

Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders.

Laat een ander weten dat je hem of haar lief hebt, mist of bijzonder vindt. Met LEAFIES stuur je een kleine attentie met een unieke, blijvende waarde.

De LEAFIES komen echt tot leven als je de dunne metalen blaadjes subtiel vouwt en buigt. Zo ontstaat er in een handomdraai een unieke organische vorm.

over leafies

“Ik was al langer op zoek naar een "kunstbloem of –blad” zonder direct een één-op-één kopie te maken van iets wat de natuur vele malen beter kan. Ik zocht juist naar de abstractie van het blad. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten en zo de leafie-familie ontworpen”.

LEAFIES webshop

Video

Bekijk hier de webshop van LEAFIES

Toen Corona ons letterlijk overviel was het moment daar, om mijn ideeën uit te werken en met de wereld te delen. Corona vraagt veel van iedereen en er ontstond meer en meer afstand tussen mensen. LEAFIES zijn een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand te steunen.Het gebaar van een bloemetje, maar dan net even anders. LEAFIES zijn uniek en voor altijd en hoef je nooit water te geven.

Over dit project:

Uitgangspunt:

Ik was al langer op zoek naar een "kunstbloem of –blad" zonder direct een één-op-één kopie te maken van iets wat de natuur vele malen beter kan. Ik zocht juist naar de abstractie van het blad. Ik heb mijn fantasie de vrije loop gelaten en zo de leafie-familie ontworpen.

Toen Corona ons letterlijk overviel was het moment daar, om mijn ideeën uit te werken en met de wereld te delen. Corona vraagt veel van iedereen en er ontstond meer en meer afstand tussen mensen. LEAFIES zijn een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand te steunen.

Mijn werk:

- Concept
- Ontwerp
- Producte
- Marketing
- Verkoop

Foto's:

Studio 247

lancering:

Begin 2020