T-table

Set van drie bijzettafeltjes. Zowel los als in een nest te plaatsten.

Dutch Design Week 2021

Speciaal voor de Dutch design week heb ik deze tafeltjes ontworpen

Set van drie die zowel los als genest zijn te plaatsen.

Het bijzettafeltje is ontworpen met oog voor detail en vakmanschap. Het strakke, minimalistische ontwerp wordt versterkt door het gebruik van hoogwaardig aluminium voor het tafelblad en duurzaam hout voor het onderstel. Deze combinatie zorgt voor een eigentijdse uitstraling die naadloos past in diverse interieurstijlen.

Over dit prohject:

uitgangspunt:

gezocht naar een mooie en slimme oplossing voor de verbinding van blad en onderstel

Samenwerking met:

Voor dit product zoek ik nog een licentie partner.

De zwevende zitting en lange profielvormige achterpoten maken deze stoel prachtig in elk detail. Een strak minimalistisch ontwerp dat door de gestoffeerde zitting en rugleuning zeer comfortabel zit.  

 

Samenwerking met Ignore

 

De shift wordt op maat gemaakt in Nederland en is zelf, helemaal naar wens, samen te stellen. De stoel is zowel met als zonder armleuning te bestellen en is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Zo is er de keuze uit de stoffen van Facet, Kvadrat en Vescom. Het frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.

 

Dit ontwerp heeft zijn oorsprong in de zoektocht naar een toegankelijke ontwerp, waarbij het doel was om verder te gaan dan de traditionele ronde of vierkante profielen. Het vormde een uitdaging om een frisse en onconventionele esthetiek te creëren, zonder concessies te doen aan de toegankelijkheid en comfort.

Mijn werk:

- Ontwerp
- Maatvoering
- model

Lancering

DDW 21

Foto's:

Vrijstaand: Studio 247
Beurs DDW: Roza Schous
Sfeerfoto: Floris Zuidema

  • Kruk

  • concrete

  • Unwind - Ignore